Ευφυής Εκπαίδευση

Ευφυείς Τεχνολογίες για την Εκπαίδευση

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • Διαδραστικοί Πίνακες
  • Ιστορίες Εκπαίδευσης
  • SMART Notebook
  • Διαδραστικά θρανία
  • Εκπαιδευτικό Υλικό

SMART Board διαδραστικός πίνακας στη Σάμο

Το Δημοτικό Σχολείο Παγώνδας είναι εκείνο που πρωτοπόρησε ανάμεσα στα δημόσια σχολεία του νομού Σάμου, αποκτώντας διαδραστικό πίνακα SMART Board. Ο κος Αξιώτης, διευθυντής του σχολείου, ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της Ευφυούς Εκπαίδευσης για τις δυνατότητες των διαδραστικών πινάκων SMARTBoard. Ο κος Αξιώτης εκτίμησε τις δυνατότητες του νέου αυτού μέσου, και προχώρησε στην προμήθεια ενός, προς το παρόν, διαδραστικού πίνακα SMART Board 64".

Η πρωτοπορία του Δημοτικού Σχολείου της Παγώνδας είναι βέβαιο πως ανοίγει το δρόμο για τον ευρύτερο εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης στα νησιά του νομού. Εμείς στην Ευφυή Εκπαίδευση δεσμευόμαστε να ζητήσουμε από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου να μας περιγράψουν τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες τους από αυτή την πρώτη επαφή με το εκπαιδευτικό εργαλείο που λέγεται "διαδραστικός πίνακας".

 

Η SMART ξεπερνά άλλο ένα όριο στις πωλήσεις των διαδραστικών πινάκων

Η πλειοψηφία των προϊόντων της SMART έχει πουληθεί σε πελάτες από τον χώρο της εκπαίδευσης και η εταιρεία εκτιμά ότι σήμερα περισσότεροι από 20 εκατομμύρια δάσκαλοι και μαθητές χρησιμοποιούν τα προϊόντα της σε περισσότερες από 175 χώρες του κόσμου. Η επίτευξη αυτού του ρεκόρ πωλήσεων, που αποτελεί ορόσημο για τη SMART, δεν είναι τυχαία αλλά προκύπτει ως αποτέλεσμα μιας σειράς σημαντικών παραγόντων. Πρώτα από όλα, η SMART αναπτύσσει και τελειοποιεί τους διαδραστικούς της πίνακες SMART Board για περισσότερα από 20 χρόνια. Επιπλέον, η εταιρεία σταδιακά εξάπλωσε τις λειτουργίες της που αρχικά έδρευαν μόνο στον Καναδά, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στη διαρκώς αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση μιας μεγάλης γκάμας δημοφιλών προϊόντων της.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:07 ) Περισσότερα...
 

Διαδραστικός Πίνακας στην Πρώτη Σερρών

Το Δημοτικό Σχολείο της Πρώτης Σερρών απέκτησε, την περασμένη εβδομάδα, τον πρώτο του διαδραστικό πίνακα. Ο διευθυντής του σχολείου, κος Μπαχαρόπουλος, ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της Ευφυούς Εκπαίδευσης σχετικά με τις δυνατότητες των διαδραστικών πινάκων SMART Board και προχώρησε στην προμήθεια του μοντέλου των 64".

Περισσότερα...
 

Η SMART ανοίγει ευρωπαϊκό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο Παρίσι

Στις 13 Μαρτίου του 2009 η SMART ανακοίνωσε ενός κέντρου εξυπηρέτησης πελατών και εκπαιδευτικού κέντρου στο Παρίσι της Γαλλίας. Η δημιουργία αυτού του κέντρου, που αποτελεί το τέταρτο ευρωπαϊκό γραφείο της εταιρείας, υπογραμμίζει την αφοσίωση της SMART στο συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πελατών στη Γαλλία ειδικότερα αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:03 ) Περισσότερα...
 

Η alfavita για τους διαδραστικούς πίνακες SMARTBoard στο 8ο Δημοτικό Χίου

Ο ενημερωτικός ιστοτόπος σε θέματα παιδείας Αλφαβήτα (www.alfavita.gr) αναδημοσίευσε τη συνέντευξη που πήραν οι άνθρωποι της Ευφυούς Εκπαίδευσης από το διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χίου, κο Λευτέρη Μερεσεντζή. Το www.alfavita.gr είναι ένας ενημερωτικός ιστοτόπος ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς. Η προβολή της πρωτοπορίας του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χίου μπορεί να επηρεάσει θετικά τόσο τα υπόλοιπα σχολεία όσο και την πολιτεία, ώστε να εκσυγχρονιστούν οι αίθουσες διδασκαλίας των σχολείων μας. Είναι ιδιαίτερα θετικό που η Αλφαβήτα συνδράμει με τον τρόπο της σε αυτή την προσπάθεια.

Εμείς στην Ευφυή Εκπαίδευση δεσμευόμαστε για ένα ακόμα άρθρο αφιερωμένο στο συγκεκριμένο σχολείο, που θα το συντάξουμε στο τέλος της σχολικής χρονιάς και θα καταγράψει τις συνολικές εμπειρίες των δασκάλων και των μαθητών από τους διαδραστικούς πίνακες που με τόσο ενθουσιασμό χρησιμοποιούν. Επίσης, ετοιμάζουμε και άρθρα - συνεντεύξεις και από άλλα σχολεία που χρησιμοποιούν διαδραστικούς πίνακες SMART Board.

Δείτε εδώ την αναδημοσίεσυη του άρθρου της Ευφυούς Εκπαίδευσης στην Αλφαβήτα.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:07 )
 


Σελίδα 6 από 11

Μοιραστείτε ...

Δείτε ...

Τα βίντεο της Ευφυούς Εκπαίδευσης στο YouTube

Σχολιάστε ...

Βρείτε μας στο