Ευφυής Εκπαίδευση

Ευφυείς Τεχνολογίες για την Εκπαίδευση

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • Διαδραστικοί Πίνακες
  • Ιστορίες Εκπαίδευσης
  • SMART Notebook
  • Διαδραστικά θρανία
  • Εκπαιδευτικό Υλικό

Ο Διαδραστικός Πίνακας SMART Board στο Λύκειο Καλιμασιάς

Το Λύκειο Καλιμασιάς του Δήμου Ιωνίας απέκτησε πρόσφατα το δικό του διαδραστικό πίνακα SMART Board. Ο διευθυντής του σχολείου, κος Καλογεράς, εκδήλωσε σχετικό ενδιαφέρον στην Ευφυή Εκπαίδευση μερικές ημέρες μετά την παρακολούθηση της παρουσίασης της εταιρίας για τους διαδραστικούς πίνακες SMART Board και τις δυνατότητές τους στην παραγωγή και αξιοποίηση εκπαιδευτικού υλικού.

Το Λύκειο Καλιμασιάς είναι το πρώτο Λύκειο της περιοχής που εξοπλίζεται με διαδραστικό πίνακα. Εμείς στην Ευφυή Εκπαίδευση δεσμευόμαστε να έρθουμε σε επαφή με τον κο Καλογερά και να ζητήσουμε τις εντυπώσεις του ίδιου, των συναδέλφων του και των μαθητών του λυκείου από τη χρήση του διαδραστικού πίνακα.

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2009 19:24 )
 

Συνεργασία SMART Technologies και Intel για τον φορητό classmate

Η Intel σε συνεργασία με τη SMART Technologies φέρνουν οικονομικά προσιτές τεχνολογικές λύσεις στους μαθητές ολόκληρου του κόσμου. Συγκεκριμένα, στις 14 Ιανουαρίου του 2009 η εταιρεία SMART ανακοίνωσε ότι από το έτος 2009 η Intel θα ξεκινήσει να πουλάει τους φορητούς υπολογιστές της classmate με το λογισμικό SMART Classroom Suite εγκατεστημένο.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:08 ) Περισσότερα...
 

Πρώτη η SMART Technologies με διπλάσιες πωλήσεις από το δεύτερο

Η εταιρεία SMART ανακοίνωσε, στις 13 Φεβρουαρίου 2009, τη συνεχιζόμενη ηγεσία της στην κατηγορία προϊόντος των διαδραστικών πινάκων παγκοσμίως επιτυγχάνοντας ένα μερίδιο αγοράς της τάξης του 53,2% στη διάρκεια του έτους 2008. Το μερίδιο της SMART αυξήθηκε κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2007 και σχεδόν κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2006.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:07 ) Περισσότερα...
 

Αναγνώριση αφής: το νέο επαναστατικό χαρακτηριστικό των διαδραστικών πινάκων SMART Board

Η εταιρεία SMART ανακοίνωσε ότι η αναγνώριση αφής (Touch Recognition) θα είναι το νέο, καινοτόμο χαρακτηριστικό των διαδραστικών πινάκων SMART Board. Το καινούριο αυτό χαρακτηριστικό έρχεται να κάνει ακόμα πιο εύκολη τη χρήση τους και θα λειτουργεί σε όλα τα μοντέλα των σειρών 600 και 600i. Χάρη σε αυτή την τεχνολογική πρωτοπορία, το σύστημα του διαδραστικού πίνακα θα εντοπίζει αυτόματα τη διαφορά μεταξύ του μαρκαδόρου, του δαχτύλου και της παλάμης του χεριού.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:04 ) Περισσότερα...
 

Η κοινότητα της SMART πλησιάζει τη χώρα μας

Στις 8 Ιανουαρίου του 2009 η SMART ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προσθέσει εξατομικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για τέσσερις επιπλέον χώρες στη διαδικτυακή της κοινότητα εκπαιδευτικών SMART Exchange. Μέλη της κοινότητας από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ισπανία και τη Γαλλία θα μπορούν να συμμετέχουν σε forums, να συνδέονται με συναδέλφους, να ανεβάζουν και να ανταλλάσσουν μαθήματα, καθώς και να επικοινωνούν με το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό της SMART στη δική τους γλώσσα.

Περισσότερα...
 


Σελίδα 7 από 11

Μοιραστείτε ...

Δείτε ...

Τα βίντεο της Ευφυούς Εκπαίδευσης στο YouTube

Σχολιάστε ...

Βρείτε μας στο