Ευφυής Εκπαίδευση

Ευφυείς Τεχνολογίες για την Εκπαίδευση

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • Διαδραστικοί Πίνακες
  • Ιστορίες Εκπαίδευσης
  • SMART Notebook
  • Διαδραστικά θρανία
  • Εκπαιδευτικό Υλικό

6 Διαδραστικοί Πίνακες SMART Board για το 8ο Δημοτικό Χίου

Το 8ο Δημοτικό Σχολείο της Χίου προμηθεύεται αρκετούς διαδραστικούς πίνακες ώστε κάθε δάσκαλος να μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν ανά πάσα στιγμή. Το συγκεκριμένο δημόσιο σχολείο, που είναι προσεκτικά εξοπλισμένο με μέσα σύγχρονης τεχνολογογίας (υπολογιστής και προβολέας σε κάθε τάξη), θα προμηθευτεί από την Ευφυή Εκπαίδευση ένα διαδραστικό πίνακα για κάθε αίθουσα διδασκαλίας.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:00 ) Περισσότερα...
 

Διαδραστικοί Πίνακες SMART Board στα Εκπαιδευτήρια INTERactive EDucation

Η κα Μαρία Κασαπίδη, CEO των εκπαιδευτηρίων πληροφορικής INTERactive EDucation μας περιγράφει τις εντυπώσεις της από τη χρήση διαδραστικών πινάκων: Ως εκπαιδευτικός οργανισμός οφείλουμε να τονίσουμε ότι η συστηματική χρήση του διαδραστικού πίνακα SMART board καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας έχει συμβάλλει ...

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:00 ) Περισσότερα...
 

Ένα βραβείο για το SMART Notebook

Το λογισμικό SMART Notebook έκδοση 10 ήταν το έτος 2008 ο νικητής του Παγκόσμιου Βραβείου Worlddidac Award. Ο Worlddidac είναι ένας διεθνής επαγγελματικός σύλλογος των εκδοτών, κατασκευαστών και διανομέων εκπαιδευτικού υλικού. Κάθε δύο χρόνια, ο σύλλογος αυτός απονέμει το βραβείο Worlddidac Award σε καινοτομικά και πολύτιμα από παιδαγωγικής άποψης προϊόντα, με ισχυρή προοπτική να βελτιώσουν τη διαδικασία της διδασκαλίας ή της μάθησης.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:02 ) Περισσότερα...
 

Το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Φλώρινας μέλος της οικογένειας των σχολείων με διαδραστικούς πίνακες SMART Board

Μέλος της οικογένειας των σχολείων με διαδραστικούς πίνακες είναι, πλέον, και το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας. Ο κος Κασκαμανίδης, που επικοινώνησε μαζί μας για τα διαδικαστικά της παραγγελίας του 77 ιντσών διαδραστικού πίνακα SMART Board 680 και των συνοδευτικών αξεσουάρ), μας είπε ότιανυπομονεί και περιμένει με μεγάλη λαχτάρα το νέο μέσο.

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2009 18:20 )
 

SMART Sync 2009: το νέο SynchronEyes

Η SMART Technologies διαθέτει, πλέον, στην αγορά την όγδοη έκδοση του πολυβραβευμένου λογισμικού διαχείρισης τάξης SMART SynchronEyes. Η νέα αυτή έκδοση, που κυκλοφόρησε με την ονομασία SMART Sync 2009, είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση από εκπαιδευτικούς και μαθητές και στηρίζει την ανάπτυξή της στα χαρακτηριστικά του προκατόχου λογισμικού SynchronEyes. Το SycnhronEyes είναι ένα από τα κορυφαία συστήματα ελέγχου της δραστηριότητας των τερματικών των μαθητών σε ένα σχολικό εργαστήριο, με πλήθος χαρακτηριστικών που στοχεύουν στη στήριξη της εκπαιδευτικής πράξης (δυνατότητα επισήμανσης στην οθόνη του μαθητή, επικοινωνία ανάμεσα στους σταθμούς εργασίας, μαζική ή εξατομικευμένη προβολή υλικού, κ.α.).

Περισσότερα...
 


Σελίδα 8 από 11

Μοιραστείτε ...

Δείτε ...

Τα βίντεο της Ευφυούς Εκπαίδευσης στο YouTube

Σχολιάστε ...

Βρείτε μας στο