Ευφυής Εκπαίδευση

Ευφυείς Τεχνολογίες για την Εκπαίδευση

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • Διαδραστικοί Πίνακες
  • Ιστορίες Εκπαίδευσης
  • SMART Notebook
  • Διαδραστικά θρανία
  • Εκπαιδευτικό Υλικό

Διαδραστικοί Πίνακες και άτομα με Ειδικές Ανάγκες

Μία από τις χρησιμότερες έρευνες στον τομέα της τεχνολογίας στην εκπαίδευση δημοσίευσε στις 3 Δεκεμβρίου του 2008 το Κέντρο Νεότητας Spaulding, σύμφωνα με την οποία η χρήση διαδραστικών πινάκων Smart Board στην εκπαίδευση αυτιστικών μαθητών μπορεί να βελτιώσει τα μαθησιακά αποτελέσματα.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:00 ) Περισσότερα...
 

Προϊόντα της SMART κατά του άγχους των εκπαιδευτικών

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια πρόσφατα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι διαδραστικοί πίνακες Smart μπορούν να μειώσουν τη νευρικότητα των εκπαιδευτικών στη διάρκεια του μαθήματος, να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και να βελτιώσουν τα μαθησιακά αποτελέσματα, όταν χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με το κατάλληλο παιδαγωγικό και ψηφιακό υλικό.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:04 ) Περισσότερα...
 

Διαδραστικός πίνακας στο Λέχοβο Φλώρινας

Τις εξαιρετικές δυνατότητες των διαδραστικών πινάκων και τη συμβολή τους στη θεαματική βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας παρουσίασε η Εφημερίδα “Καθημερινή”, δημοσιεύοντας στις 8 Ιανουαρίου του 2009 ένα άρθρο – παράδειγμα εμπνευσμένο από την ελληνική σχολική πραγματικότητα.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:01 ) Περισσότερα...
 

Το SynchronEyes εξοικονομεί χρόνο για τους εκπαιδευτικούς

Η εταιρεία SMART ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μιας έρευνάς της με θέμα δυνατότητα εξοικονόμησης εκπαιδευτικού χρόνου και ενίσχυσης της παραγωγικότητας των εκπαιδευτικών όταν χρησιμοποιείται το λογισμικό διαχείρισης τάξης SynchronEyes. Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι αποκαλυπτικά, καθώς αποδεικνύεται ότι οι εκπαιδευτικοί μπορούν με τη χρήση του SynchronEyes να εξοικονομήσουν κατά μέσο όρο το 28% του διδακτικού χρόνου.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:02 ) Περισσότερα...
 

Διαδραστικοί πίνακες στη Σχολή Μωραΐτη

Οι σχολές Μωραΐτη χρησιμοποιούν από φέτος διαδραστικούς πίνακες. Όπως διαβάζουμε από την ιστοσελίδα των σχολών, οι πίνακες δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν ως εκπαιδευτικά μέσα, πριν αποφασιστεί η προμήθειά τους. Τελικά, κάθε τάξη έχει, από φέτος, το δικό της διαδραστικό πίνακα. Στην ιστοσελίδα της σχολής μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το συγκεκριμένο εγχείρημα καθώς και την εκπαίδευση των εκπαιδευτικών στη σωστή χρήση του πίνακα.

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 13:01 )
 


Σελίδα 9 από 11

Μοιραστείτε ...

Δείτε ...

Τα βίντεο της Ευφυούς Εκπαίδευσης στο YouTube

Σχολιάστε ...

Βρείτε μας στο