Ευφυής Εκπαίδευση

Ευφυείς Τεχνολογίες για την Εκπαίδευση

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • Διαδραστικοί Πίνακες
  • Ιστορίες Εκπαίδευσης
  • SMART Notebook
  • Διαδραστικά θρανία
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
Εξοπλισμός

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για διαδραστικούς πίνακες στα Γυμνάσια

E-mail Εκτύπωση PDF

Ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την πλευρά των σχολικών επιτροπών των Γυμνασίων προς το Υπουργείο Παιδείας, με στόχο τη συμμετοχή των σχολείων τους στο πιλοτικό πρόγραμμα για τη χρήση διαδραστικών συστημάτων (κυρίως πινάκων) στην Ελληνική Εκπαίδευση. Όπως είχε αναφερθεί σε παλαιότερη ενημέρωση, τα σχολεία που θα επιδοτηθούν, θα επιλεχθούν από το σύνολο των σχολείων που έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση.

Η Ευφυής Εκπαίδευση, ως πρωτοπόρος ελληνική εταιρία στον τομέα της εκπαιδευτικής τεχνολογίας, είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η εταιρία έχει σημαντικότατη εμπειρία στην αξιοποίηση διαδραστικών πινάκων στην Ελληνική Εκπαίδευση και προσφέρει από την ίδρυση της ποιοτικές υπηρεσίες τεχνικής και εκπαιδευτικής υποστήριξης, καθώς και εκπαίδευση στη τεχνική και εκπαιδευτική χρήση των διαδραστικών πινάκων.

 

Νέο μοντέλο Διαδραστικού Πίνακα 600i

E-mail Εκτύπωση PDF

Η Smart Technologies ανακοίνωσε στις 28 Ιουνίου 2010 την τέταρτη γενιά διαδραστικών πινάκων της σειράς 600i, που αναμένεται να διατεθούν στη χώρα μας μέσα στους επόμενους μήνες. Τα νέα μοντέλα θα υποστηρίζουν όλα τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τη σειρά των 600i (υψηλή ποιότητα εικόνας, ελάχιστος όγκος συστήματος) και επιπλέον θα διαθέτουν νέα χαρακτηριστικά που κάνουν τους 600i ακόμα πιο αποτελεσματικούς.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει το βελτιωμένο σύστημα στήριξης του προβολέα, το βελτιωμένο χειριστήριο, οι δυνατότητες διασύνδεσης με άλλες συσκευές καθώς και η υψηλή ευκρίνεια προβολής με δυνατότητα τρισδιάστατων προβολών.

Πηγή: Δελτίο τύπου της SMART Technologies, 28 Ιουνίου 2010

 

Πιλοτικό πρόγραμμα διαδραστικών συστημάτων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

E-mail Εκτύπωση PDF

Τα διαδραστικά συστήματα, με επίκεντρο τους διαδραστικούς πίνακες, προτίθεται να χρησιμοποιήσει το Υπουργείο Παιδείας για να εκσυγχρονίσει την υποδομή του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος, όπως προκύπτει από την πρόσκληση που έχει απευθύνει στις σχολικές επιτροπές των Γυμνασίων της χώρας με τίτλο «Πρόγραμμα πιλοτικής εισαγωγής διαδραστικών συστημάτων και συναφούς εξοπλισμού στην τάξη για μία ψηφιακά υποστηριζόμενη διδασκαλία». Οι σχολικές επιτροπές καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τον εξοπλισμό ορισμένων τμημάτων της Α' και Β’ τάξης με διαδραστικά εκπαιδευτικά εργαλεία. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και έχει πιλοτικό χαρακτήρα.

Περισσότερα...
 

Την πρότυπη "τάξη του μέλλοντος" επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός και υπουργοί

E-mail Εκτύπωση PDF

Την πρότυπη "τάξη του μέλλοντος" στο κτίριο της Δια Βίου Μάθησης στη Ριζάρειο Σχολή στο Χαλάνδρι, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός το πρωί της Πέμπτης 28 Μαΐου, συνοδευόμενος από στελέχη της κυβέρνησης. Ο κος Καραμανλής είδε πως μπορούν να αξιοποιηθούν τα επιτεύγματα της νέας τεχνολογίας ώστε να εκσυγχρονίσουν και να αναβαθμίσουν ουσιαστικά την παρεχόμενη εκπαίδευση.

Περισσότερα...
 

Η SMART ανοίγει ευρωπαϊκό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο Παρίσι

E-mail Εκτύπωση PDF

Στις 13 Μαρτίου του 2009 η SMART ανακοίνωσε ενός κέντρου εξυπηρέτησης πελατών και εκπαιδευτικού κέντρου στο Παρίσι της Γαλλίας. Η δημιουργία αυτού του κέντρου, που αποτελεί το τέταρτο ευρωπαϊκό γραφείο της εταιρείας, υπογραμμίζει την αφοσίωση της SMART στο συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πελατών στη Γαλλία ειδικότερα αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Περισσότερα...
 


Σελίδα 1 από 2

Μοιραστείτε ...

Δείτε ...

Τα βίντεο της Ευφυούς Εκπαίδευσης στο YouTube

Σχολιάστε ...

Βρείτε μας στο