Ευφυής Εκπαίδευση

Ευφυείς Τεχνολογίες για την Εκπαίδευση

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • Διαδραστικοί Πίνακες
  • Ιστορίες Εκπαίδευσης
  • SMART Notebook
  • Διαδραστικά θρανία
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
Εκπαιδευτικό λογισμικό

Νέα έκδοση: SMART Classroom Suite™ 2010

E-mail Εκτύπωση PDF

Η SMART Classroom Suite βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο. Η νέα έκδοση του πληρέστερου συνοδευτικού πακέτου λογισμικού για εργασία με διαδραστικούς πίνακες SMART Board, εκτός από τις βελτιώσεις, περιέχει και νέα χαρακτηριστικά. Το πακέτο προσφέρει στους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να αυξήσουν την επικοινωνία και το βαθμό επίβλεψης σε ολόκληρη την τάξη ενώ παράλληλα επιτρέπει την ενασχόληση με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Περισσότερα...
 

Αναγνώριση ελληνικού χειρόγραφου στο SMART Notebook

E-mail Εκτύπωση PDF

Η τελευταία έκδοση του SMART Notebook υποστηρίζει ολοκληρωμένη αναγνώριση χειρόγραφων ελληνικών (handwriting recognition). Το χαρακτηριστικό αυτό, που λειτουργούσε άψογα εδώ και χρόνια για τις περισσότερες λατινογενείς γλώσσες, προστέθηκε, πλέον, και στην ελληνική έκδοση του SMART Notebook.


Η αναγνώριση γραφής λειτουργεί, πλέον, και για την ελληνική γλώσσα. Στην Ευφυή Εκπαίδευση δοκιμάσαμε το νέο αυτό χαρακτηριστικό για διαφορετικούς γραφικούς χαρακτήρες και διαστάσεις. Τα συμπεράσματά μας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά, αφού οι ελληνικοί χειρόγραφοι χαρακτήρες και λέξεις αναγνωρίζονται από το νέο SMART Notebook ™ εξίσου καλά με τους αντίστοιχους λατινικούς.

Περισσότερα...
 

SMART Sync 2009: το νέο SynchronEyes

E-mail Εκτύπωση PDF

Η SMART Technologies διαθέτει, πλέον, στην αγορά την όγδοη έκδοση του πολυβραβευμένου λογισμικού διαχείρισης τάξης SMART SynchronEyes. Η νέα αυτή έκδοση, που κυκλοφόρησε με την ονομασία SMART Sync 2009, είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση από εκπαιδευτικούς και μαθητές και στηρίζει την ανάπτυξή της στα χαρακτηριστικά του προκατόχου λογισμικού SynchronEyes. Το SycnhronEyes είναι ένα από τα κορυφαία συστήματα ελέγχου της δραστηριότητας των τερματικών των μαθητών σε ένα σχολικό εργαστήριο, με πλήθος χαρακτηριστικών που στοχεύουν στη στήριξη της εκπαιδευτικής πράξης (δυνατότητα επισήμανσης στην οθόνη του μαθητή, επικοινωνία ανάμεσα στους σταθμούς εργασίας, μαζική ή εξατομικευμένη προβολή υλικού, κ.α.).

Περισσότερα...
 

Ένα βραβείο για το SMART Notebook

E-mail Εκτύπωση PDF

Το λογισμικό SMART Notebook έκδοση 10 ήταν το έτος 2008 ο νικητής του Παγκόσμιου Βραβείου Worlddidac Award. Ο Worlddidac είναι ένας διεθνής επαγγελματικός σύλλογος των εκδοτών, κατασκευαστών και διανομέων εκπαιδευτικού υλικού. Κάθε δύο χρόνια, ο σύλλογος αυτός απονέμει το βραβείο Worlddidac Award σε καινοτομικά και πολύτιμα από παιδαγωγικής άποψης προϊόντα, με ισχυρή προοπτική να βελτιώσουν τη διαδικασία της διδασκαλίας ή της μάθησης.

Περισσότερα...
 

Το SynchronEyes εξοικονομεί χρόνο για τους εκπαιδευτικούς

E-mail Εκτύπωση PDF

Η εταιρεία SMART ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μιας έρευνάς της με θέμα δυνατότητα εξοικονόμησης εκπαιδευτικού χρόνου και ενίσχυσης της παραγωγικότητας των εκπαιδευτικών όταν χρησιμοποιείται το λογισμικό διαχείρισης τάξης SynchronEyes. Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι αποκαλυπτικά, καθώς αποδεικνύεται ότι οι εκπαιδευτικοί μπορούν με τη χρήση του SynchronEyes να εξοικονομήσουν κατά μέσο όρο το 28% του διδακτικού χρόνου.

Περισσότερα...
 
Περισσότερα Άρθρα...


Σελίδα 1 από 2

Μοιραστείτε ...

Δείτε ...

Τα βίντεο της Ευφυούς Εκπαίδευσης στο YouTube

Σχολιάστε ...

Βρείτε μας στο